google drev backup

Google sletter back up hvis du ikke bruger din Android enhed i i 60 dage

De fleste med en Android-enhed, hvad enten det er en Android mobil eller tablet, benytter sig af Google Drev til at tage backup af enheden. Af forskellige årsager kan det være, at man ikke benytter sin enhed i en periode, men her skal man så være opmærksom på, at Google faktisk kan finde på at slette din backup, hvis du ikke bruger din enhed over en længere periode.

  • Artiklen fortsættes under annoncen:

Se også: Priser på Android mobiler

Google sletter automatisk din backup ved inaktivitet

Det er noget de færreste er klar over og Google gør da heller ikke meget for selv at gøre opmærksom på det – informationen er i hvert fald gemt godt væk. De skriver dog et sted følgende:

  • Artiklen fortsættes under annoncen:

“What happens when your backup expires. Your backup will remain as long as you use your device. If you don’t use your device for 2 weeks, you may see an expiration date below your backup. Example: “Expires in 54 days.””.

Du kan læse mere om det her.

Så står du i en situation, hvor du ikke har behov for at bruge din Android-enhed i en periode, så bør du alligevel aktivere den med få uger mellemrum, hvis du ikke ønsker at få slettet din backup af enheden.

Se også: Nyheder om Google Drev